Cara buat duit tanpa modal dengan Whaff Rewards

Salam sahabat, 

Pagi ni saya akan buat satu video yang mana kita boleh buat duit tanpa modal yang banyak ataupun tanpa menggunakan jumlah duit yang banyak dan begitu besar. Korang hanya perlukan wifi ataupun mobile data selebihnya hanya berserah pada smartphone korang. So, pagi ni.. apa yang korang perlu buat adalah korang buka google playstore ataupun applestore. Korang boleh cari apps ni (WHAFF REWARDS) 

KLIK DISINI JIKA ANDA NAK BUAT DUIT SENANG RM200 SEHARI! 

Jadi bagaimana cara nak buat duit dengan whaff rewards ni? Okay, korang install macam biasa application ni. Install. And then, korang open. Okay, lepas korang bukak apps ni. Korang boleh log in menggunakan facebook page ataupun facebook profile. So, lepas je korang dah log in..korang boleh gunakan kod yang tertera di skrin korang untuk mendapatkan USD 0.300. So, jumlah dia lebih banyak ea kalau kita tukarkan kepada MYR. Apps ni guna USD kerana dia support by US okay.?

So, second thing korang perlu tahu macam mana nak dapatkan korang punya USD ni. Okay, korang boleh tekan PREMIUM PICKS. Contoh ea, korang.. install something okay? Korang boleh install yang ni. Piano holic2. Okay, install. Accept. Okay, tunggu kejap.  So, dia dah install. Installing Piano Holic2. Okay. Successful. 

¬†Korang kena main selama 2 minute application tadi. So, tekan balik lagi sekali. Untuk tengok reward sekarang dah masuk. Klik open. Okay. Loading. Okay. Loading~. Itu baru USD 0.010. So, kita kena provide masa kita dekat sini selama 2 minutes dengan main something in here. Contoh… Just play. Yeay~ great. So, kita baru main. Tak sampai lagi.. Okay, kita just retry retry Okay. Supaya dia cukup masa dalam 2 minit macam tu. back back okay so mari lihat nilai yang bertambah.

Okay. Kita baru try 1% So, reward dia bagi kalau korang penuhi 10/10 setiap hari Maksudnya, harini dah 1 esok 1 lusa 1 sampai 10. Genap dalam 10 hari, korang akan dapat point habis sampai USD 0.210. Contoh, saya boleh penuhkan saya boleh dapat USD 0.500 So, macam mana korang nak payout benda ni. Korang boleh tekan payout request. Dan tengok ke bawah okay macam saya. Saya menggunakan paypal senang  sikit. Ok kita jumpa lagi! Saya harap korang boleh gunakan idea-idea ini cara nak buat duit tanpa modal.

KLIK DISINI JIKA ANDA NAK BUAT DUIT SENANG RM200 SEHARI!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *